Prelepu glumicu Charlize Theron paparaci su uslikali kako ulazi u studio u kojoj se snimala emisija Jimmy Kimmel Live, a njena otmena kombinacija i ovoga puta bila je predmet svake pohvala. 

U crno-belog igri, svaki komad garderobe funkcioniše samostalno, ali je i promišljeno uparen sa ostatkom izazivajući šik, elegantan i moderan efekat. 

Smeli stilski potezi po kojima je poznata južnoafrička lepotica, sada su maksimalno došli do izražaja: bela svilena košulja sa karnerićima na rukavima i prednjem delu, upasana je u suknju komplikovanije krojačke strukture i forme. Naime, prozirni deo sa faltama, čini prednju stranu suknje, dok je zadnji deo u potpunosti crn i bez falti.

Snažan efekat Givenchy kreacije pojačan je kaišem sa dva lica, crne i crvene boje.  

Visoku eleganciju, Oskarovka je nadogradila fanky čizmama - modifikovanim kaubojkama na špic sa tankom štiklom. Metalne sitne nitne krase špic i štiklu što je ovaj model kaubojki učinio više nego modernim i atraktivnim. 

I u domenu lepote, zvezda filma Monster je briljirala - platinasto, blago izlomiljenu kosu Charlize je upotpunila intezivnim crvenim karminom, zavodiljivim momentom koji je dao seksi šmek celokupnoj kombinaciji. 

Na sledećoj strani pogledajte fantastičnu kombinaciju  Charlize Theron:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/