Uska garderoba, naglašeniji dekoltei, visoke potpetice su osnovne odlike J-Lo stila i iako igra na granici ukusa, u većini slučajeva izlazi kao modni pobednik. Ipak, sinoćna poseta prestižnog restorana u Holivuda je primer kako samo jedan detalj može u potpunosti da degradira izgled. 

Za noćni provod, Jennifer Lopez se opredelila za uske, iscepane farmerice dubokog struka u koje je uvukla svilenu, providunu oversize košulju. U ruci je držala beli džemper i fantastičnu camel Birkin torbu od kroko kože. Nisu izostali ni zlatni from the getto detalji - sat i prstenje, ali neoprostivi izbor obuće izazvao je veliku stilsku pometnju. 

Kombinacija bi bila nešto između casual i elegantne, da nije bilo zlatnih sandala sa metalnim ukrasima na platformu i tanku štiklu, kojima je pevačica istakla neukus i u celini ostavila loš utisak.

Takođe, neukus je nastavljen i u ekserimentisanju sa frizurom i šminkom: kosa zavezana u rep sa stilizovanim i uvijenim umetcima, braon karmin, prenaglašene oči "iscrtane" sivom, braon i belom senkom više govore o nekoj zvezdi koja bezuzpešno pokušava da vrati nekadašnju slavu, nego o veoma uspešnoj dami, što Jenni  jeste.  

Na sledećoj strani pogledajte diskutabilno izdanje Jennifer Lopez:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/