Ako nam se nešto posebno sviđa kod Brigitte Macron to je smelo kršenje modnih pravila prilikom javnih pojavljivanja ili zvaničnih susreta sa ostalim državnicima sveta...

Simpatična plavuša jednostavnim jezikom gradi svoj stil i bira najčešće klasične kreacije - haljine ravnog kroja, kombinacije kao što su kožna jakna i farmerice, blejzeri sa dvorednim kopčanjem. Ipak, jedan model izdvojio se od starta kao njen omiljen!

Već na startu Macron je pokrenula debatu o svom stilu, kada se na inauguraciji opredelila za mini dužinu s potpisom Louis Vuittona. Brigittina suknja bila je prilično kratka, što opet odgovara liberalnoj Francuskoj.

Da je takve priče i komenatri ne dotiču, Brigitte je pokazala kada je nastavila svoj stil prve dame upravo da gradi na mini dužina, pokazujući ponosno svoje vitke noge na kojima bi mnoge manekenke mogle da joj pozavide.  

I za svečani doček vojvode i vojvotkinje od Luksemburga, gospođa Macron nije imala nikakvu sumnju šta odabrati u domenu odeće.

Opet je pik bio sada već njen omiljen Louis Vuitton i mini haljina u divnoj indigo plavoj nijansi. Zahavljujući ovoj prelepoj nijansi plave Macron je apsolutno dominirala među zvanicama. Jednostavan kroj Brigitte je osvežila crnim kožnim pojasom. 

Klasičnu kreaciju, nasmejana Brigitte nadogradila je jednostavnim salonkama takođe u plavoj boji, i neizostavnim osmehom sa kojim je pored supruga dočekala goste.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/