1. Nije bila "u fazonu" da se prijavi za ulogu Carrie

Kada je trebalo da se prijavi za ulogu Carrie Bradshaw koja joj je promenila život, glumica se apsolutno nije žurila. "Nisam radila serije deset godina", bio je njen komentar u emisiji "Sex and the City: Kiss and Tell", iako su joj ponudili i mesto producenta ukoliko potpiše ugovor.

Pristala je tek kada joj je agent (i suprug) Matthew Broderick rekao da bi bilo suludo odbiti takvu priliku.

2. Udala se u crnom

U maju 1997. godine, Sarah i Matthew zavetovali su se na večnu ljubav. Mlada je nosila crno, a razlog je otkrila u intervjuu za Marie Clare.

"Bilo me je sramota da se udam u belom, a ni on ni ja nismo hteli da privlačimo mnogo pažnje... kajem se zbog toga svakako."

3. Bila je u vezi sa Robertom Downey Juniorom dok se on borio sa zavisnošću

"Bio sam tako sebičan... Voleo sam da pijem, imao sam dosta problema s drogama, ali njoj to kao da nije bilo važno. Pružila mi je dom i razumevanje. Pokušala je da mi pomogne. Umela je da me otrezni i onda bismo otišli da kupujemo nameštaj zajedno. Ona je jedna sila od žene", rekao je glumac svojevremeno za magazin Parade.

Par je bio u vezi sedam godina.

4. Jedina koja se nije skinula u seriji

Po ugovoru, Sarah Jessica Parker nema ni jednu jedinu golišavu scenu u "Sex and the City" seriji, za razliku od ostale tri koleginice Kim Cattrall, Cynthie Nixon i Kristin Davis.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/