Za američku glumicu i voditeljku kruže pozitivne glasine da je naslednica fashion zvezde Olivie Palermo! Osim sjajnog osećaja za stil, ove dve dame imaju dosta sličnosti u činjenici da biraju često komade ne tako poznatih brendova, kao i da su deo uspešnih saradnji sa tim istim modnim kompanijama.

Najnovija saradnja lepotice vezana je za brend Revolve. 

Kao prava ambasadorka brenda Olivia je na promociji kolekcije ponela retro teksas mini haljinu inspirisanu erom osamdesetih. Teksas kreacija s puf rukavima koji su ustručeni kod lakta da bi se potom opet pretvorili u puf, ima diskretne revere, kao i srebrnu dugmand. 

Haljinu idealnu za proleće i izlaske ova It cura je nadogradila ultra, trendi aksesoarima- belom torbicom oko struka koju potpisuje Chanel i Balenciaga crvenim, čizmicama na štiklu koje su se odlično slagale sa tamnim teksasom. 

Zanimljivo, u beauty segmentu Olivia se poslužila vajbom devedesetih: zalizanu kosu je zavezala je u strogi rep, dok je crvenim karminom, braonkastim rumenilom i naglašenim obrvama ipak ispratila nove trendove u domenu lepote.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/