Holivudska slatkica Kate Hudson ne pripada plejadi glumica duge kose, premršavog tela i isveštačenog osmeha! Jedna od najbolje negovanih dama sedme umetnosti u mnogim intervjuima ističe koliko je prirodnost bitna, kao i intenzivno treniranje, dok u glamuroznim prilikama pokazuje kako je za wow efekat dovoljna nepretenciozna haljina i naglašeni dekolte.

Na večeri koju je u Londonu organizovao brend sportske opreme Fabletics, čiji ambasador je upravo zvezda filmova Bride Wars i Wish I Was Here, Kate se pojavila u plišanoj kreaciji britanske dizajnerke Stelle McCartney u otmenoj boji vina koja se odlično slagala sa porcelanskim tenom i platinastom pixie frizurom glumice. 

Plišanu haljinu na tanke bretele koja se postepeno širi do poda, da bi u predelu butina, jednobojnost komada bila prekinuta transparentnom, čipkom za seksi notu Hudsonova je nadogradila plišanim ogrtačem iste boje sa lastišem na rubu, kao i čipkom koja čini sastavni deo rukava po dužini. 

Kate je briljirala i u domenu detalja, opredelivši se za Christian Louboutin cipele, dok je trijumf modernog looka ostvarila upečatljivim visećim minđušama - fantastičnim komadom nakita koji je predmet naše prolećne žudnje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/