Nakon dugogodišnje modne vladavine, "skinny" farmerica napokon više nisu najpopularnije.

Njihovo mesto sada su zauzele potpuno drugačiji modeli inspirisani vintage trendovima. Nogavice su postale šire i struk viši, a ako vam takvi modeli ne zvuče primamljivo, razmislite dva puta jer, za razliku od uskih, ovakve farmerice laskaju baš svima.

Ovog proleća nogavice postaju još šire i kraće, i nose se farmerice koje više liče na culotte pantalone pa se odlično uklapaju i u poslovne kombinacije.

Ovakve farmerice najbolje izgledaju u kombinaciji s nekom finom bluzom, sakoom i elegantnim salonkama, a dok čekate da i temperature postanu prolećne, možete ih i slobodno iskombinovati s čizmama te kratkom bundicom.

A iako izgledaju neobično, i ove pantalone imaju iste prednosti kao i sve farmerice te se lako prilagođavaju baš svačijem stilu pa ih slobodno možete kombinovati i s patikama, običnim majicama i drugim ležernim komadima.

Instagram je prepun modne inspiracije za njihovo kombinovanje, dok se police popularnih prodavnica polako popunjavaju širokim teksas pantalonama, među kojima ćete lako pronaći neke za sebe.

Izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/