Među hit modelima farmerica za ovu sezonu krije se za svakog ponešto.

Prolećni trendovi uvelik olakšavaju potragu za idealnim parom farmerica jer u modi je čak pet različitih modela među kojima će svaka žena pronaći barem jedan koji joj savršeno pristaje, a i mi ćemo vam u tome pomoći. Otkrijte koji su hit modeli farmerica za ovu sezonu i među njima odaberite one koji najbolje laskaju vašoj građi:

Podvrnute nogavice

Za devojke koje su dečačke građe ove sezone najbolji su izbor farmerice ravnog kroja s podvrnutim nogavicama. S druge strane, ako imate kratke noge i jače bokove, ovo je model farmerica koji treba da zaobiđete u širokom luku.

Široke nogavice

Nakon mama-farmericama, red je došao na modele koji izgledaju kao da ste ih pozajmili od tate. Farmerice visokog struka i širokih ravnih nogavica uspele su da ove godine s modnog trona svrgnuti večno popularne skini modele, što već dugo nijednim farmericama nije pošlo za rukom, a njihova čar je u tome što stoje baš svima.

Zvoncare

Zvoncare koje stvaraju utisak figure peščanog sata takođe odlično pristaju svima, a bitno je samo pripaziti da se nogavice šire tek od kolena i da su u gornjem delu uske.

Teksas kilote

Farmerice sa tričetvrt nogavicama koje se blago šire donose iste prednosti kao i dugačke zvoncare, a dodatan bonus je taj što vizualno stanjuju gležnjeve. Odlično se kombinuju sa svim hit modelima cipela za proleće, a najbolje izgledaju u kombinaciji sa salonkama.

Skini farmerice

Možda više nisu najpopularnije, ali skini farmerice i dalje su u modi i teško da će ikad prestati da budu. Ako želite da izgledate trendi, nabavite model od tamnog teksasa koji ima i sužavajući efekt.

izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/