Čuvena španska glumica davno je osvojila Holivud i glamurozne red carpet događaje. 

Van zvaničnih dešavanja lepu Špankinju smo viđali tek u porodičnim situacijama kako šeta sa mužem, glumcem Javier Bardemom i dečicom, u prilično ležernom izdanju. Ukratko: Penelope nije neko ko se previše eksponira.

Međutim, uloga u seriji The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story - Season 2, malo je promenila glumičinu rutinu, nateravši lepu glumicu da bude deo promo turneje, kao i da zablista na nekoliko fenomenalnih naslovnica i editorijala. Uloga Donatelle takođe ju je okrenula ka modi koju potpisuje italijanska kuća Versace te smo od tada počeli Cruzovu da viđamo mahom u modelima koji imaju etiketu ovog brenda.

A da joj Versace stoji odlično, dokazuje poslednji paparaco ulov sa ulica Madrida.

Penelope je pažnju privukla all black kombinacijom sa zanimljivim vrlo efektnim finesama u izgledu.

Jedna od najznačajnijih svakako je bio upečatljivi detalj na majici, u pitanju je izvezeni simbol sa krstom, koji se pored zanimljive kombinacije boja isticao i sitnim staklenim detaljima u zelenoj i crvenoj boji, nalik dragom kamenju.

Ovaj efektan dizajn potpisuje Versace, što ne iznenađuje s obzirom da je Penelopina poslednja uloga usko povezana sa čuvenim modnim prezimenom.

S obzirom da u seriji Assassination of Gianni Versace tumači lik Donatelle, ne bi nas iznenadilo da joj je upravo dizajnerka lično predložila ovu sjajnu kombinaciju, koja se isticala još jednim značajnim detaljem vezanim za slavnu italijansku modnu kuću.

U pitanju je kaiš sa prepoznatljvim Meduza simbolom, koji je bio popularan ponajviše tokom 90-ih. Srebrni simbol Meduze na pojasu sjajno je zaokružio naizgled basic spoj all black komada u vidu skinny jeansa, sakoa i majice, dok je dodatan dominantan ton postignut zahvaljujući kratkim kožnim čizmicama sa značajno visokim potpeticama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/