OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao

U vreme punog Meseca u Škorpiji, u vašem astrološkom polju finansija, oko 30. aprila, trebalo bi da izbegavate podizanje kredita. Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da se klonite rasprava sa šefovima, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva uniformu. Takođe, bilo bi bolje da povedete više računa o svojim izjavama.

Ljubav

Pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu ili preko interneta. Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Jedan Blizanac vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

Zdravlje

Mogući problemi sa zubima.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao

Zbog napetog aspekta između retrogradnog Saturna u Jarcu i Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće novca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora o poslovnoj saradnji sa strancima. Aspekti Neptuna, simbola zabluda, i, vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da povedete više računa o tome da vas neko ne prevari.

Ljubav

Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, očekuje vas strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Aspekti vladaoca kuće partnerskih odnosa, Marsa i Plutona, planeta seksualnosti i moći, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnom osobom koja često putuje zbog posla. Škorpija vam šalje SMS, Jarac misli na vas. 

Zdravlje

Mogući problemi sa zglobovima ili kožom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao

U vreme punog Meseca u Škorpiji, znaku u kome se nalazi i retrogradni Jupiter, oko 30. aprila, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Naglašeno astrološko polje novca sa Plutonom i Saturnom pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

Ljubav

Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote u vašem znaku bićete popularni i omiljeni, naročito u društvu suprotnog pola. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašoj 11. kući pod uticajem Marsa iz znaka Jarca, donosi vam nove kontakte i poznanstva ne samo na ljubavnom već i poslovnom planu, ako ste umetnik ili sportista.

Zdravlje

Smanjite usnos slatkiša.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao

Pozicija Venere, planete novca u astrološkoj kući mašte i podsvesti, pod uticajem planeta iz znaka Jarca, donosi vam profesionalni uspeh i novčane dobitke, ukoliko se bavite nekim umetničkim zanimanjem, advokaturom ili politikom. U prvoj polovini nedelje, možete da ostvarite dugoročnu saradnju neko sa poslovnim partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav

Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, oko 30. aprila, možete neočekivano da uletite u tajnu ili paralelnu vezu s atraktivnom, mlađom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Bikom. U drugoj polovini perioda, partner će najverovatnije pokušati da vam nametne svoje mišljenje, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

Zdravlje

Rekreirajte se.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao

U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse za obnovu saradnje sa strancima. Prelazak Marsa, Plutona i Saturna preko vašeg šestog astrološkog polja najavljuje dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbegavate stresne situacije. Obratite više pažnje na dokumenta, ključeve, kartice i uopšte važna dokumenta.

Ljubav

Inkonjunkcija Merkura i Jupitera, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagoveštava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom. U drugoj polovini nedelje, mogu da vam se dopadnu dve vrlo šarmantne osobe, tako da će vam biti teško da se opredelite.

Zdravlje

Izbegavajte gazirane napitke.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao

Ukoliko ove nedelje planirate da se vidite sa nekadašnjim poslovnim partnerima, trebalo bi da budite oprezniji nego inače, zbog neharmoničnog aspekta između vašeg vladaoca Merkura, koja vlada i vašom astrološkom kućom karijere. Početkom perioda, u vreme punog Meseca, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove.

Ljubav

Pozicije planeta akcije, erotike i harizme u astrološkoj kući ljubavi i krativnosti, pod uticajem Neptuna, najavljuju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže ili interneta. Oko 30. aprila, izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim. partnerom. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju.`

Na sledećoj strani pročitajte nastavak. 

PageBreak

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao

U vreme punog Meseca, početkom nedelje, dobijate vest o prilivu novca na vašem računu. Zahvaljujući harmoničnim aspektima koje planeta akcije, Mars, obrazuje sa Plutonom i Jupiterom, simbolima novca i ekspanzije, ukazaće vam se mogućnost da svoje ideje pretvorite u stvarnost. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, donosi vam dogvor o novom vidu saradnje sa strancima.

Ljubav

Vaš vladalac Venera u kući ljubavi i Merkur u kući ljubavi, donose vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga možete da upoznate na projekciji nekog filma, utakmici ili proslavi. Aspekti ljubavnih planeta, Marsa i vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da ljubomora može da bude razlog rasprava s partnerom.

Zdravlje

Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao

Konjunkcija vaših vladalaca Marsa i retrogradnog Plutona, pod uticajem Jupitera iz astrološkog polja ličnosti, može da vam donese novčane dobitke, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva uniformu. U vreme punog Meseca u vašem znaku, oko 30. aprila, bilo bi dobro da pokušate da izbegnete nepotrebne troškove.

Ljubav

U prvoj polovini perioda, najverovatnije ćete da uđete u vezu sa mlađom osobom preko interneta. Sredinom nedelje, pripazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ukoliko ste žena. Pozicija simbola ljubavi i komunikacija, Venere i Merkura, vladalaca polja ljubavi i strasti, u drugoj polovini perioda, donosi vam susret sa umetnikom.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, oko 30. aprila, izbegavajte rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i sl. Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam poslovni predlog od osobe sa kojom ste nekada uspešno sarađivali.

Ljubav

Početkom perioda, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, najavljuje susret sa umetnikom ili osobom koja se bavi zanimanjem zbog koga je poznata u javnosti. Neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski, sredinom nede lje verovatno će pokušati da stupi u kontakt s vama.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao

Vaš vladalac Saturn, zajedno sa Marsom i Plutonom, planetama akcije i moći u vašem znaku, čini vas aktivnijim na poslovnom planu, ali trebalo bi da povedete više računa o odnosu prema saradnicima i kolegama. U drugoj polovini perioda, za vas bi bilo pametnije da klonite rasprava sa ženama. U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse da zaradite preko saradnje sa strancima.

Ljubav

Neko sa kim ste nekada bili veoma bliski može ponovo da uđe u vaš život, naročito ukoliko se radi o nekom umetniku, lekaru ili osobi čije zanimanje podrazumeva češća putovanja. Krajem nedelje, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao

Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, trebalo bi da se klonite rasprava sa šefovima. Pozicija Marsa i Plutona, planeta akcije i novca, u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. U drugoj polovini nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav

Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču baš najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga za koga vas vezuje nešto više od običnog prijateljstva, moguće nekog Blizanca ili Vage.

Zdravlje

Posetite zubara.

RIBE (20. 2 - 20.3) 

Posao

U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, ukazuju vam se šanse da ostvarite veću zaradu, posebno ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, šou biznisom i sl. U drugoj polovini nedelje, obratite više pažnje na mlađe saradnike koji bi mogli da vam rade iza leđa i da šire neistine i tračeve o vama. Moguć iznenadni odlazak na put u inostranstvo.

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, može da vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, turizmom, marketingom i sl. Sa Merkurom u Ovnu, znaku koji zahvata vaša astrološka kuća ljubavi, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje

Promenljivo raspoloženje.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/