Na jučerašnjoj premijeri američke kriminalističke drame BlacKkKlansman na 71. izdanju Kanskog festivala, pojavio se čitav niz poznatih imena, kako iz sveta filma, tako i iz sveta modelinga, s obzirom da je u pitanju jedan od najpopularnijih naslova na samom festivalu.

Ipak, pored svih onih zvanica koje su prisustvovale svečanoj premijeri filma, poput Belle Hadid, Winnie Harlow, Natashe Poly, Kristen Stewart, Nicole Scherzinger i drugih, izdvojile su se dve dame.

Iako su gore navedenim damama zaista ništa ne može zameriti, stajling Alessandre Ambrosio i Naomi Campbell ipak se isticao.

Crna boja je igra na sigurno, to svakako, ali kada su u pitanju toalete sa maksimumom glamura, igra na sigurno, makar kada su boje u pitanju, najmudriji je izbor za najupečatljiviji efekat.

Tako se Alessandra Ambrosio opredelila za haljinu sa šlepom s potpisom Zuhaira Murada, koja se isticala zanimljivim, bogato ukrašenim dezenom i to ručno šivenim na nude postavi.

Dok je gornji deo u potpunosti prijanjao uz telo, te maksimalno isticao tanani struk i siluetu brazilskog modela, donji deo toalete bio je naglašen raskošnom suknjom i šlepom.

Ipak, poseban detalj nalazio se pozadi. U pitanju su bila gola, potpuno otkrivena leđa dodatno istaknuta fantastičnom masivnom zelenom ogrlicom.

S druge strane, 47-godišnja crna gazela parirala je mlađoj koleginici u nešto "modernijoj" kreaciji, francuske modne kuće Poirot.

Bezvremeni glamur i savremeni vajb vešto su implementirani u kroj koji u potpunosti naglašava izazovnu, ženstvenu siluetu. Sa jedne strane luksunni crni saten davao je kroju željenu šik notu, dok je sa druge strane model bio istaknut čipkanim floralnim vezom i to na goloj koži.

Uz ovu pomalo ekstravagantnu, ali ipak maksimalno ženstvenu i glamuroznu haljinu, lepa Naomi kombinovala je mules sandale za neobičnom, skulpturalnom štiklom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/