Stilistkinja Mimi Cuttrell, postala je veoma tražena ličnost u modnim sferama kada je otkriveno da je ona zaslužna za vizuelni identitet Gigi Haidi. 

Stilski opis kojim se vodi Mimi, a primenju ga na mladoj manekenki baziran je na ultra trendi komadima u kombinaciji sa retro elementima - odevnom kulturom i modom poslednje decenije 20 veka. Ovo "pravilo" demonstrirale su nam Gigi i Mimi u četvrtak kada su paparaci uslikali top modela u Njujorku kako izlazi iz svog stana u jednostavnom sporstkom izdanju - bela majica je uparena sa crnim pantalonama, nalik elegantnem donjem delu trenerke na vezivanju u struku. 

Ipak, ležerna kombinacija je dobila drugu dimenziju i to zahvaljujući, šareno crveno-crnoj-braon širokoj košulji, kao i patikama na platformu koje su nekada obeležile rejv žurke širom sveta! 

Naravno, ove koje Gigi nosi su dosta stilizovanije, lakovane i potpisuje ih brend Naked Wolfe

U ruci Gigi je držala crnu tašnu, dok je oči sakrila iza oversize naočara sa pink staklima - jedan moderni detalj koji je bio tako tačan i dovoljan da zaokruži odevnu celinu, veoma svojstvenu za ovu manekenku. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/