Ovan

Ove nedelje će se promeniti malo stanje u ljubavi kod vas. Konačno ćete moći da krenete napred, da se posvetite partnerskim odnosima kako treba. Nećete se osvrtati za prošlošću. Promene su već počele da se događaju. Bolja je komunikacija sa partnerom, a ako ste slobodni, bilo bi dobro da se družite više sa drugima, a možete upoznati neke zanimljive ljude.

Što se tiče posla, bićete jako vredni i zadovoljni uspehom. Sve što ste zamislili i isplanirali za ovu nedelju će biti ostvareno.

Bik

Dobro se osećate i zračite pozitivnom energijom. Pomalo ste pasivni što se tiče ljubavi. Ne zapostavljajte partnera. Slobodni, ne propuštajte prilike, jer vam je zaista pozitivan period za izlaske i upoznavanja.

Smireniji ste dosta što se tiče novca. Bitno je da se dobro organizujete i da ne pristajete na obaveze koje ne možete da odradite. Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom cele nedelje. Nemojte previše raditi, nađite vreme i za odmor.

Blizanci

Racionalniji ste nego inače. Merkur će cele nedelje biti u vašem znaku, gde mu je i mesto. Sada tačno znate kako nešto da odradite i kako da budete zadovoljniji. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Pravite kompromise sa kolegama, na ulazite u rasprave.

Komunikacija sa partnerom se poboljšava. Slobodni, možete upoznati više zanimljivih osoba, ali dajte šansu onoj koja vas smiruje i pored koje se osećate sjajno. Nije sve u strasti, budite romantični.

Rak

Najbolje bi bilo da ne uplićete previše emocije u sve što radite. To nije dobro. Pokušajte da nekad uvidite koliko ste vredni i posvećeni poslu. Budite ponosni na obaveze koje ste odradili. Promenićete svoje stavove o poslu, jer ćete više planirati nego do sada. Sve završite na vreme.

Nije dobra nedelja za kupovinu automobila ili telefona. Romantični ste, pa bilo da ste u vezi ili ne, u privatnom životu je sve u redu. Venera je u vašem znaku. Možete se zaljubiti ili negujte svoju vezu.

Lav

Konačno ćete imati više vremena za sebe i partnera. Potrudite se da ugodite sebi, partneru, ali ne vraćajte se na stare priče ili tajne veze, jer to nije dobro za vas. Slobodni, želećete da budete malo više sami, niste raspoloženi za društvo.

Previše trošite, ali i previše radite. Moguća su putovanja zbog posla. Morate se dovesti u red, ne možete više planirati samo, nego budite realni. Ne obećavajte da ćete uraditi ono što ne možete da ispunite.

Devica

Previše događaja i prilika imate, pa ni sami ne znate kako da ve postignete. Pomalo ste haotični što nije svojstveno Vama. Dobro Vam ide na poslu i bićete prezadovoljni ove nedelje. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera. To nikako nije preporučljivo, jer morate napraviti neki balans, raspored.

Astro prognoza za ostale znake čeka vas na sledećoj stranici:

PageBreak

Vaga

Čak ni vi sami ne verujete koliko radite. Bitno da vam je zanimljivo i da imate dobro radno okruženje, pa ćete lako naći motivaciju. Zarada je dobra, ali morate više štedeti. Nekada previše energije ulažete u posao. Neke nedoumice ćete rešiti, pa nećete više biti neraspoloženi.

Ako ste u lošoj vezi nećete ostati u tom odnosu, ako se ne osećate dobro. Pratite sebe jer je Venera u Raku i najbolje je da radite po osećaju sve. Slobodni, neka osoba iz bliskog okruženja Vam se može dopasti.

Škorpija

Potrudite se da se posvetite saradnji sa kolegama. Biće bolja situacija što se tiče novca. Budite fini i prijatni, iako ste napeti malo. Ne dozvolite da vam drugi pričaju šta treba da radite i kako, znate Vi samo kako treba šta da odradite.

Ako ste zauzeti, najbolje bi bilo da sa partnerom idete na neka događanja, možda na putovanje. Slobodni, treba da se viđate sa prijateljima, a ne da sedite kod kuće, da Vam bude dosadno. Niste raspoloženi za vezu, ni za prolazne avanture.

Strelac

Zauzeti, nemojte pokazivati da ste previše nesigurni u sebe i ljubomorni. Može doći do rasprava sa partnerom, pa i do raskida. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko posla. Komunikativniji ste nego inače i ne odbijajte poziv za izlazak.

Neki planovi od pre mogu početi da se ostvaruju. Neće više biti toliko prepreka, već ćete imati pomoć drugih ljudi.

Jarac

Bitno je da znate da od problema u vezi uvek možete da ‘pobegnete’ tako što ćete raditi. Nije to najbolja opcija, ali nije dobro ni raspravljati se, jer je ova nedelja puna stresa.

Ne analizirajte previše, samo budite realni. Imate osećaj da morate da budete ozbiljniji nego pre, a svi će vam izaći u susret. Sada je dobro vreme da isplanirate svaki sledeći korak. Budite oprezni kada se otvarate drugima, najbolje je da ništa ne pričate dok ne budete sigurni u sve što želite da ostvarite

Vodolija

Što se tiče veza najbolje bi bilo da se ne opterećujete previše. Ne budite ishitreni, nego smireni. Moguć je kontakt sa osobom iz prošlosti, ali bi najbolje bilo da svako viđanje odložite za sledeću nedelju. Zauzeti, sve će biti u najboljem redu.

Neka osoba koja nje iz vašeg mesta može vam pomoći na poslu, ali može to biti čak i stranac ili neko ko je elokventan. Bitno je samo da ne brzate sa odlukama i ako nešto potpisujete, proverite prvo više puta. Obratite pažnju na detalje i koristite svoju intuciju.

Ribe

Nećete više gledati štra je bilo, nećete se vraćati korak unazad, nego ćete želeti da budete u normalnom i srećnom odnosu.Veoma ste strastveni, pa su avanture moguće, ako niste u vezi. Što se posla tiče, jako lako ćete stupati u kontakte sa drugima. Svi vas cene i poštuju na poslu. Opravdajte tuđe poverenje. Od polovine nedelje ćete biti vredniji i imaćete bolji fokus.

izvor: Mondo (Jovana Vilimonović)

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/