Javnost je bila veoma iznenađena kada je glumica Sarah Jessica Parker prošetala u vešu i pidžami na crvenom tepihu juče u Njujorku. Znatiželjni prolaznici, fotoreporteri pomno su pratili svaki korak 53- godišnje plavuše, jer je bilo krajnje neobično da vidimo Parkerovu kako ležerno pozira u raskopčanoj pidžami i seksi brushalteru. 

Srećom, saznali smo ubrzo da je scena deo iz reklame u kojoj je glavna zvezda SJP.

Junakinja kultne serije Sex and the City koja ove godine slavi 20 godina od prvog prikazivanja, bila je stilizovana shodno odeći koju reklamira, u jednom seksi maniru - dugmići na gornjem delu košulje otkrili su crni brushalter. 

Odevni set za spavanje dobio je dodatno pojačanje u vidi dijamantske ogrlice i narukvica, ali i sa Carrie Bradshaw momentom - svetlucavim cipelama na visoku štiklu. 

Naravno za potrebe snimanja, šminka je bila "filmska" i naglašena - tehnikom smokie eye su istaknute oči, dok je nude karmin u kombinaciji sa plavom talasastom kosom bio pun pogodak. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/