Na lansiranju nove kolekcije britanskog brenda Bruv Club, održanoj u Njujorku, Kendall Jenner pojavila se u društvu bliske drugarice, takođe modela - Hailey Baldwin. Obe devojke pojavile su se u minu haljinama sličnog kroja, koji se ističe zavodljivom siluetom i ženstvenim karnerima na suknji.

Ipak, Kendall je bila ta koja je privukla više pažnje, zahvaljujući fenomelanoj nijansi narandžastog tona, koji je dodatno istaknut sjajnim satenom od koga je haljina sačinjena.

Efektan model koji potpisuje popularni libanski dizajner Nicolas Jebran, pored upadljivog tona, zahvaljujući fantastičnom kroju isticao se sam po sebi: naglašene naramenice, maksimalno istaknut struk, te nabran wrap up detalj, kao i asimetričan porub suknje sa jednim karnerom, sasvim sigirno bi ovu haljinu učinili upadljivom i u bilo kojoj drugoj boji.

Ipak, sve skupa bilo je potpini pogodak, takav da je zasenio sve prisutne zvanice, a to je podrazumevalo sijeset trendseterki modela, pa i ponekih poznatoh ličnosti.

Uz ovakvu haljinu, naglašeni detalji bili su apsolutno suvišni, te je lepa manekenka mudro iskombinovala nude sandale sa vrtoglavom štiklom i pvc detaljima (u pitanju je model koji potpisuje Gianvito Rossi), dok je nakit izostao, a beauty departman je takođe sveden na nude nijanse, podignutu zaglađenu kosu i blago rumenilo na obrazima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/