Možda je velika istina da lepim i zgodnim ljudima sve dobro stoji, ali u slučaju prelepe Brazilke stajling koji preferira jeste onaj koji joj savršeno stoji! Brazilska lepotica mahom najviše voli onaj opušteniji, sportski look s malom dozom damske romantike.

To nam je demonstrirala u svom poslednjem off-duty izdanju kada je ponela dugu rebrastu haljinu (koja izgleda poput suknje dubokog struka) bež boje sa prorezima do polovine butina. Zahvaljujući jednom komadu, Ambrosio je ovaj komad u potpunosti osvežila.

U pitanju je crni duks sa natpisom brenda Guns N' Roses, dok su plitke bele starke zaokružile ovaj casual izgled. Aksesoari u vidu naočara za sunce sa tankim zlatnim okvirom, te zlatne karike i kožna crna tašna odgovorni su za to što stajling ipak ne izgleda suviše nonšalantno.

Malo odvažnosti i originalnosti uvek donosi dobre rezultate, ako ne preterujete naravno, a Alessandra je ovu stilsku mantru davno apsolvirala.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/