Da Meghan postaje miljenica britanske kraljice Elizabeth II koja je poznata po strogoći možda svedoči upravo događaj koji se desio juče.

Naime, 36-godišnja Amerikanka i supruga kraljičinog unuka Harrya samo nekoliko nedelja nakon venčanja pozvana je na malo žensko putovanje, na šta je Kate Middleton morala da čeka skoro pa devet meseci!

Meghan je na stanicu Rankorn stigla sa kraljicom koja je bila odevena u kaput u zelenoj boji limete i cvetnu haljinu, dok se sama vojvotkinja opredelila za nude haljinu s potpisom Givenchya, kuće koja je bila i njen izbor za samo venčanje.

Povod za ovaj dolazak je bilo otvaranje mosta Mersey Geteway Bridge-a u Češteru.

Elegantan izbor lepe vojvotkinje ispratio je stil bivše glumice koja je do sada birala sifisticirane, moderne krojeve sa prefinjenim detaljem kao što je bio slučaj i ovaj put s obzirom da je haljinu krasio zatvoren, kraći bolero koji je prekrio vojvotkinjina ramena.

Givenchy model zgodna crnka je osvežila crnim kaišem, salonkama i crnom torbom. Naravno, najvažniji aksesoar je bio vojvotkinjin osmeh koji nije silazio s njenog lica tokom celog događaja.  

Veseli kraljevski duo još će se pojaviti na otvarenju pozorišta "Storyhouse Theater" u Češteru kao i da će ručati sa uglednicima u zgradi Čester, u kojoj se održavaju venčanja, konferencije i razna druga zbivanja.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/