Da nas je neko pitao koja zvezda bi mogla da snimi spot u možda najčuvenijem muzeju na svetu, pariskom Luvru, možda nam ne verujete, ali kao iz topa odgovorili bismo: Beyonce!

Stoji da je Madonna najveća muzička zvezda u istoji, a Rihanna devojka koja u ovom trenutku prodaje sve, ali kada je u pitanju uticaj i nivo popularnosti, pa i zarada, tu nema dileme. Queen Bey je taj prefiks i titulu zaslužila s razlogom. Još kada nastupa u paru sa Jay Zijem, pa tek tu nema nikakve diskusije.

Najmoćniji, nauticajniji i najpopularniji muzički par.

Svojevrstan kraljevski par muzičke scene tako nije ni mogao da odabere bolje mesto za snimanje svog duetskog singla “Apeshit" kojim je najavio prvi zajednički album Everything is Love, od bivše kraljevske palate u Parizu, a danas najposećenijeg muzeja na svetu u kome se nalazi 35.000 eksponata i neka od najčuvenijih umetničkih remek-dela.

via GIPHY

via GIPHY

Papreno plaćen Luvr (iako nije otkriveno, očekujemo da je muzej dobio pozamašnu milionsku uplatu za ustupanje prostora) opkolili su queen Bey i Jay Z, ali i grupa plesača koji su posebno osmišljenu koreografiju izveli ispred dela kao što su Great Sphink of Tanis, Venus de Milo, The Winged Victory of Samotrahce, kao i impresivnog platna Krunisanje Napoleona od Jacquesa-Louis Davida.

via GIPHY

Da ne zaboravimo, video počinje i završava se ispred čuvene Mona Lise, Leonarda Da Vincia.  

via GIPHY

Na stranu da li bi prostori poput Luvra trebali da se izdaju u ovakve svrhe, ali nekako stiče se utisak da je sam spot mogao da bude bolji, kao i pesma. Nije da nema odličnih momenata - plesači odeveni u nude kombinezone na stepenicama rade slowmotion, zatim Bey koja igra sa njima ispred velikog platna, ali zato oni delovi gde su Bey i Jay Z nekako kao da šalju poruku: može nam se, upali smo u Luvr i sada je dovoljno samo da stojimo i smejemo se.  

via GIPHY

Pogledajte video u nastavku:

Kakvo je vaše mišljenje? Spot je najbolji ili ipak ne? A pesma? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/