Manekenka i glumica Suki Waterhouse sa samo 27 godina ima uspešnu modeling karijeru i status zvezde. 

Svako njeno javno pojavljivanje prati se u stopu, a tome posebno dobrinose uvek inspirativne kombinacije i beauty eksperimenti kojima se smelo izlaže. Britanskoj lepotici nije problem da drastično ošiša kosu, eksperimentiše sa šminkom i poigra se sa retro krojevima...  

Kada se Suki Waterhouse u utorak pojavila na letnjoj zabavi u organizaciji galerije Serpentine u Londonu, u klasičnom Chanel kompletu, momentalni utisak je bio da je opet uspela da oduševi sve.

Bivša devojka Bradley Coopera se ovoga puta opredelila za beli komplet od tanjeg buklea, sa crvenom diskretnom bordurom po ivici suknje i sakoa. Ansambl je veoma klasičan, gornji deo ima široku kragnu sa svilenom mašnom, dok je uskom mini suknjom zaokružena celina.

Crno-bele cipele francuske kuće na blok štiklu i žuta Chanel torbica obezbedili su joj taj chic-party look koji u potpunosti oduzima dah. 

Vintidž vajb ostvaren je u beauty sferi, prvenstveno zbog frizure - Suki je pustila kosu, ali ju je blago natapirala na temenu i šiškama dala završnu reč te nas veoma podsetila na frizuru koju je nakada davno nosila francuska diva Brigitte Bardot. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/