Glumica Gwyneth Paltrow prisustvovala je prezentaciji i ručku nove linije satova brenda Frederique Constant u Londonu i tom prilikom, svojim elegantnim izborom opravdala status žene koja ima vrlo sofisticiran, lady-like stil. 

Za popodnevnu zabavu, Oskarovka koja već neko vreme je fokusirana na sopstveni brend i platformu Goop za ovu priliku je izabrala asimetričnu kreaciju britanske dizajnerke Emilie Wickstead, veoma ljupkog i šarmantnog izgleda.

Gornji deo haljine beličaste osnove sa šarmantnim cvetićima,  na jedno rame sa desne strane krasi diskretna marama na vrhu rukava, dok je sam kroj sečen ispod grudi, a donja suknja uzana i midi dužine. 

Kada kreaciju pogledamo u totalu, u isto vreme je veoma moderna i atraktivna, ali i retro 80s, što je posebno naglašeno u samom kroju, odnosno asimetrijom i jednim rukavom. Svakako da poseban damski efekat daju crveni, plavi i zeleni cvetovi na beloj osnovi, kao i svedene, bele sandale sa diskretnim kaišima. 

U svom maniru, zvezda filmova Sylvia i The Good Night je ostala dosledna prirodnom izgledu, imajući minijaturne intervencije u vidu nežno ružičastog rumenila i maskare. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/