Na debiju Virgila Abloha za Louis Vuitton koji je održan juče u sklopu Nedelje muške mode koja se održava u francuskoj prestonici, specijalna zvanica prvog reda bila je Rihanna. Pop rnb zvezda je u Pariz došla da podrži svog prijatelja zajedno sa Kim Kardashian i Kanye Westom, inače mentorom dizajnerske zvezde koji je na kraju revije prilikom izlaska na pistu da pozdravi goste, emotivano došao do repera i zagrlio ga.  

Pre same revije na kojoj je prikazana jedna vrlo eklektična moda, prepuna vinil detalja i floroscentnih, neon boja sve oči su bile uprte u Riri koja nije štedela u sferi aksesoara. Shodno činjenici da je povod bila revija brenda koji je prepoznatljiv po luksuznim i vrlo statement torbama, Rihanna je ovog puta iskoristila priliku da skoro ceo asortman njihovih top modnih detalja bukvalno stavi na sebe. 

Svesna da su aksesori dovoljan magnet za privlačenje pažnje Rihanna se u sferi odevnog izbora opredelila za jednostavnu i svedenu varijantu, izabravši beo kombinezon baggy modela, specifičan po širokim rukavima i nogavicama, kao i naglašenoj kragni.

Da je to ipak Rihanna postali smo svesni kada smo videli da je ovakav komad osvežila ne sa jednom, već sa tri torbe! Naime, Riri je imala ultra-trendi torbicu oko struka, zatim još jednu sličnog modela koju je prebacila preko levog ramena i PVC metalik putnu torbu koju je nosila u desnoj ruci. 

Kada divu pogledamo u totalu, stičemo zaključak da Louis Vuittonu nisu potrebni ni ambasadori ni manekenke, dovoljna im je Rihanna koja je jednim pojavljivanjem ispromovisala čak tri njihova modela torbi!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/