Naravno da Haute Couture Fashion Week u Gradu svetlosti koji je startovao u nedelju, nije mogao da prođe bez trendseterke kakva je Olivia Palermo. Njeno prisustvo na reviji italijanskog dizajnera Giambattista Vallija zabeležile su svi priznati modni magazini, i dodaćemo, sa punim razlogom...

Za ovu priliku, predviđenu za prvi red na reviji i fotografisanje, brineta je izabrala haljinu koja se sastoji od dva dela, različitih tekstura i materijala. Gornji, ljubičasti segment sastoji se od čipke sa crnim cvetovima, a "presečen" je srebrnom bordurom, dok je mini suknja bela i "čupkasta".

Igra boja i materijala daje glamuroznu couture notu, ali je zvezda reality emisije The City u daljoj stilizaciji crnim, ravnim oksfordicama ipak dala Palermo pečat. 

U beauty domenu, ostala je dosledna nude make up-u sa naglašenim hajlejterom na čelu i obrazima, kao i ravnoj kosi što je odličan izbor, jer bi bilo koja druga intervencija u domenu lepote bila suvišna.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/