Shodno senzibilitetu, naravno da mnogima neće odgovarati klasika za tople dane koju čini cvetna haljina, torba od ratana i šešir. Zato smo vam pripremili proširenu listu ultra modernih komada koji će obeležiti period pred nama. 

I dalje su u opticaju laganiji materijali, kao što je lan, svila, pamuk, ali tu su i zanimljivi detalji živahnih boja koji mogu da oplemene svaku kombinaciju za tili čas. Od aksesaora vodeć trend na listi je pom-pom tašna, dok su bele farmerice na visoki struk svakako jedan od top komada. 

Za finalni izbor su nam pomogle IT devojke koje već uveliko šetaju omiljene modne komade:

# Bele farmerice

Model belih farmerica na visoki struk letnji je IT jeans komad koji odlično pristaje kako uz majice sa zanimljivim natpisom, tako i uz blejzer.

# Pom-pom tašna

Nezaobilazni detalj leta je sigurno tašna sa raznobojnim pom-pomom, koja pored toga što je praktična, vrišti "fun-fun"!

# Bluza na tufnice

Zaista, najtoplije godišnje doba ne možemo da zamislimo bez tufni! Na vama je samo da odlučite koja kombinacija će biti vaš izbor, a ako nas pitate favorit nam je teget osnova i bele "tačkice". 

# Šešir

Šta mislite da ovog puta odete u totalnu dekadenciju i izaberete onaj sa prenaglašenim obodom? Ako ipak želite da se držite proverenog recepta i praktičnijeg, bar putovanja što se tiče, birajte šešire standarnog oboda i oplemenjene crvenom ili plavom trakom. 

# Maksi haljina na tufne

Bez ovog komada, zaista ne možemo da zamislimo leto! Unosi romantiku u svaku look, zar ne?

# Kostim

Za poslovne prilike izaberite ovog leta kostim u svetlijoj boji ili jarkoj nijansi pink boje koji je čini se omiljen među trendseterkama.

# Haljina za plažu

Neka bude maksi, naglašenih rukava, "cigovana" na ramenima. Visoka punđica i japanke i spremne ste za plažu!

# Top majica sa karnerima

Ovaj model majice na šire bretele sa velikim karnerom po rubu je proslavio brend Ganni, idealna je kao samostalni komad, a možemo da je obučemo i slojevito te stilizujemo sa zanimljivim lančićima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/