Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umetnost

Posle Amal Clooney, Melanije Trump i Meghan Markle: Kate Middleton definitivno potvrdila da je OVO boja sezone

Autor marijam
Autor marijam

Kada žele da istaknu svoj stajling bez mnogo truda poznate dame pribegavaju ovoj upečatljivoj nijansi, koja dominira tokom letnjih meseci.

Izvor: Foto: Profimedia

Žuta važi za vedru boju koja savršeno parira visokim temperaturama, a svoj trendovski status u aktuelnoj sezoni u potpunosti je opravdala.

Osim što se smatra idealnom bojom u letnjim mesecima, žuta poseduje moć da vas istakne i učini da nikako ne prođete nezapaženo. 

To znaju i dame poput vojvotknjinje od Kembridža Kate Middleton,  prve dame Amerike Melanije Trump, vojvotkinje od Saseksa Meghan Markle i slavne advokatice za ljudska prava Amal Clooney. U različitim prilikama,  dame su zaradile hvalospeve javnosti i medija zahvaljujući mudrom odabiru žutih modela haljina.

Među poslednjim koja se pridružila je Kate Midellton i to na finalu Wimbledon 2018 kada ponela jednostavnu haljinu, efektne žute boje.

Prva dama Amerike Melania Trump je nije odolele zovu žute, pojavivši se u sklopu evropske turneje na glamuroznoj večeri u londonskoj palati Blenhajm u glamuroznoj limun žutoj haljini s potpisom modne kuće J. Mendel. Melanija je ovim modnim potezom sve ostavila bez daha, a prekrasna haljina s rukavima koji se spuštaju u plašt ubedljivo je jedan od njenih najboljih izdanja.

Na sledećoj strani pogledajte kako žutu boju nose Maghan Markle i Amal Clooney. 

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity