Melania Trump je za jučerašnji susret sa finskim predsednikom Saulijem Niinistom i njegovom suprugom Jenni Haukio odabrala žuti kaput brenda Gucci od vune ispod kojeg je nosila midi haljinu i cipele visokih potpetica u istoj boji.

Kombinacija koju je brineta izabrala za zvanični sastanak bila je podložna mnogim komentarima, ali moramo uzeti u obzir činjenicu da je temperatura u severnim zemljama Starog kontinenta daleko niža u odnosu na ostale delove Evrope. 

Fantastičan komad luksuznog italijanskog brenda, inspirisan je modom 60-ih godina 20. veka, a to podrazumeva ravan kroj, "rebrasti" deo i dužinu ispod kolena. Kreacija je nadograđena kaišem na kojoj je motiv leptira - šik dodatak koji je svakako razveselio vintdž izgled prve dame. 

Ono što možemo da primetimo jeste da je Melanijin boravak u Evropi obeležio diverzitet elegantnih odevnih izdanja, ali i žuta boja koju je ponela po drugi put u vrlo kratkom roku.

Podsetimo se, prvu put je ovu nijansu žute boje nosila prilikom upoznavanja sa engleskom kraljicom Elizabethom II (Kao boginja starog Rima: Melania Trump u najelegantnijem izdanju do sada očarala Britance) otkrivši da prati trendove koji nalažu da je žuta, i to ova oker nijansa - boja sezone!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/