OVAN

Ljubav 

Ojačana pozicija Sunca koje se u drugoj polovini nedelje približava retrogradnom Merkuru u astrološkom polju ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva na kraćim putovanjima i preko društvenih mreža. Aspekti Venere, planete ljubavi koja inače upravlja vašim emotivnim životom, na nekom javnom skupu najavljuju susret sa harizmatičnom osobom.

Posao

Retrogradni hod vašeg vladaoca Marsa, pod uticajem retrogradnog Urana, planete neočekivanih situacija u polju posla, može da vam donese veliki novac, ako ste spremni da rizikujete. Ipak, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, klonite se nepotrebnih troškova i podizanja kredita.

Zdravlje 

Čuvajte se povreda.

BIK 

Ljubav

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, odgovara Bikovima rođenim u poslednjoj dekadi, koji na sastanku, stručnom predavanju ili seminaru mogu da upoznaju šarmantnu osobu. Na aprilske predstavnike vašeg znaka utiče retrogradni Uran, zbog čega ih očekuje turbulentan period na emotivnom planu.

Posao 

Pozicija retrogradnog Merkura i Sunca, vladalaca astroloških kuća novca i privatnog biznisa, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora o novim poslovima. Krajem perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući ličnosti, nemojte da dozvolite da vas bilo ko isporovocira.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

BLIZANCI 

Ljubav

Aspekti retrogradnog Marsa, simbola erotike i akcije, u prvoj polovini nedelje, upozoravaju da se klonite Ovnova, Škorpija i Jarčeva. Sredinom perioda, od Strelca dobijate poziv za izlazak. Mesečeva četvrt u astrološkom polju tajni, krajem sedmice, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Posao 

Vaš vladalac Merkur u prividnom hodu unazad, u kvadratu sa Jupiterom, upozorava da bi trebalo da povedete više računa o svojim izjavama i dokumentima. Aspekti Urana, simbola više sile, 4. avgusta, opominju da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite nekretninama.

Zdravlje

Podložnost povredama.

RAK 

Ljubav

Jedan ste od znakova, pored Škorpija i Riba, koji prati sreća i na emotivnom i na finansijskom planu. Pozicije Saturna i Urana, vladalaca astrološke kuće ljubavi, doprinose uspostavljanju stabilnijih odnosa sa partnerom. Ipak, izbegavajte Škorpije, Ovnove i Jarčeve, koji će želeti da vam po svaku cenu nametnu svoje mišljenje i stavove.

Posao 

Retrogradni Merkur koji vlada poljem prepreka opominje da obratite pažnju na dokumentaciju, ugovore i sl. Inače, na predstavnike vašeg znaka najviše utiču Mesečeve faze, posebno konjunkcija poslednje četvrti i Urana, u kvadratu sa Marsom, 4. avgusta, kada treba da se klonite rasprava na poslu.

Zdravlje 

Stomačni problemi.

LAV 

Ljubav 

Prelazak Sunca, simbola uspeha i društvene pozicije, preko vašeg znaka donosi vam priliv energije i vitalnosti, zbog čega će ove nedelje mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Retrogradni hod Merkura, u vaš život može da privuče staru simpatiju ili nekoga sa kim ste nekada bili vrlo bliski.

Posao

Aspekt između Merkura i Jupitera, vladaoca astroloških polja novca i kreativnosti, odgovara umetnicima i sportistima. Krajem sedmice, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, potražite pravni savet u vezi sa ugovorom koji nameravate da potpišete. Ako otvarate privatnu firmu, do kraja nedelje završite proceduru u vezi sa "papirologijom".

Zdravlje

Rekreirajte se.

DEVICA 

Ljubav

Prelazak Venere, simbola emocija, lepote i novca, preko vašeg znaka, doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, ako ste predstavnik treće dekade znaka. Avgustovske Device trebalo bi da izbegavaju rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vatrenom znaku.

Posao 

Zbog retrogradnog hoda vašeg vladaoca Merkura, koji obrazuje kvadrat sa Jupiterom u znaku novca, čuvajte vredne predmete, mobilne telefone, kartice, ključeve. Sredinom nedelje, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, mogući su neplanirani izdaci.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

VAGA 

Ljubav 

Neharmoničan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Saturna, planeta ljubavi i stabilnosti, utiče na odnos sa dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom Biku, Devici, Škorpiji ili Raku. Slobodne predstavnike vašeg znaka, u drugoj polovini nedelje, očekuje strastveni susret sa Vodolijom, Lavom ili Strelcem.

Posao

U periodu retrogradnog Merkura, planete komunikacija koja tranzitira preko vašeg astrološkog polja više sile, nije preporučljivo da obnavljate saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Poslednja Mesečeva četvrt, 4. avgusta, donosi vam ponudu za umetnički projekat koji uključuje saradnju sa strancima.

Zdravlje

Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA 

Ljubav

Aspekti Meseca, simbola emocija u astrološkoj kući ljubavi, u prvoj polovini nedelje, donose vam romantični susret sa atraktivnom mlađom osobom koja vam već duže vreme ne izlazi iz glave. Trigon između vašeg vladaoca Marsa u prividnom hodu unazad i planete ljubavi Venere, povoljno utiču na odnos sa dugogodišnjim partnerom.

Posao 

Jupiter u direktnom hodu preko vašeg znaka, pod uticajem Neptuna, vladaoca kuće posla i kreativnosti, donosi uspeh umetnicima i sportistima. Poslednja Mesečeva četvrt, 4. avgusta, najavljuje dobitke preko kupoprodaje nekretnina ili berzanskih poslova. Čuvajte kartice, telefone, ključeve i sl.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC 

Ljubav

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Neptuna, planete ljubavi, mašte i podsvesti, u inkonjunkciji sa retrogradnim Merkurom, koji upravlja astrološkim poljem ljubavi, podgreva vaše sumnje o eventualnom partnerovom neverstvu. Ako ste slobodni, u drugoj polovini sedmice možete da dobijete poziv za izlazak od nekog Ovna ili Lava.

Posao

Aspekti Venere, planete novca, u prvoj polovini nedelje, donose vam mogućnost da zaradite preko honorarnih poslova. Takođe, zbog pozicije poslednje Mesečeve četvrti blizu Urana, 4. avgusta, možete da očekujete novčane dobitke zahvaljujući saradnji sa strancima, ako se bavite turizmom ili marketingom.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

JARAC

Ljubav

Odgovara vam pozicije Venere, planete ljubavi, ukoliko ste predstavnik treće dekade, jer može da vas privuče neko s kim ćete ostvariti jako dobru komunikaciju. U drugoj polovini nedelje, na druženju sa prijateljima ili proslavi, možete da upoznate zauzetu osobu čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite.

Posao 

Trigon između Saturna i Urana, planeta koje upravljaju vašim znakom, donosi vam novčane dobitke i uspeh na profesionalnom planu. U prvoj polovini nedelje, možete da obnovite saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Krajem perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, nemojte da nasedate na provokacije mlađih saradnika.

Zdravlje

Moguć pad imuniteta.

VODOLIJA 

Ljubav 

Venera, planeta ljubavi, obrazuje kvadrat sa jednim od vaših vladalaca, Saturnom, planetom prošlosti i kašnjenja, koji nepovoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom. Sredinom perioda, preko prijatelja, možete da upoznate šarmantnu osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled.

Posao

Mars, planeta akcije, u retrogradnom hodu preko vašeg znaka, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donosi vam nove poslovne izazove. U prvoj polovini nedelje, budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima, ako se bavite osiguranjem ili nekretninama. U vreme poslednje Mesečeva četvrti, 4. avgusta, klonite se rasprava na poslu.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

RIBE 

Ljubav

Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Meseca, simbola emocija, u prvoj polovini nedelje najavljuje romantičan susret sa zemljanim znakom. U drugoj polovini perioda, aspekti Urana, simbola više sile, mogu da dovedu do razdvajanja od partnera ili raskida, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

Posao

Pozicija Marsa, vladaoca polja posla, upozorava da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom ili turizmom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, pokušajte da izbegnete nerviranje, zbog nekih neplaniranih izdataka.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

Izvor: Novosti.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/