Možemo da govorimo koliko želimo i raspravljamo da li je glumica srećna ili nezadovoljna, ali zahvaljujući svojim prijateljima, novim projektima i tom fantastičnom, prepoznatljivom duhu koji poseduje Jenni ipak smelo nastavlja da korača kroz život.  

Posle izvesne detoksikacije od medija Jennifer Aniston dala je specijani intervju za magazin InStyle i otkrila krajnje privatne stvari iz svoje svakodnevnice koje su momentalno postale tema NO.1 širom sveta. 

Zvezda kultne serije "Friends" novinarki Molly McNearney otkrila je zašto nije slomljenog srca nakon razlaza sa glumcem Justinom Therouxom, kao i kako prolazi kroz medijsku "torturu": 

"Učini mi se da je skroz ludo kad pročitam - Jenni ne može da sačuva svog muškarca ili odbija da ima decu zbog toga što je sebična i želi samo dase posveti karijeri ili da sam tužna i sama. Uz dužno postovanje, nisam sada slomljenog srca."

Simpatična Amerikanka dodala je i sledeće: "To su potpuno neosnovane tvrdnje. Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata. Kao da se ne uzima u obzir koliko takve izjave mogu da budu osetljive za mog partnera i mene. Jednostavno ne znaju kroz šta prolazimo kako emotivno, tako i medicinski."

O roditeljstvu, Anistonova je takođe otvoreno govorila: 

"Postoji veliki pritisak da žene moraju da budu majke. Možda moja uloga nije u produžetku vrste, možda postoje i druge stvari koje bi trebalo da uradim."

O tome kako doživljava medije, glumica je bila opet veoma jasna: "Ovako meni to izgleda: Izaberu dve uspešne žene i upoređuju ih na osnovu odevanja ili izgleda, generalno sve kruži oko površnih stvari."

Spomenula je i da je u poslu imala neprijatna iskustava u većoj meri sa ženama, no sa muškarcima, pri tome nije navela imena, a o pokretu Time's Up istakla je: "Potrebno je da više slušamo jedni druge. To takođe uključuje i muškarce u razgovor."

Trenutno je skocentrisana je na posao, prijatelje, životinje i razmišlja kako da svet bude bolje mesto za život: "Nemam naloge na Instagramu, Facebook-u, Twitteru. Imam utisak da tako lako gubimo prave veze, druženja i razgovore."   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/