Nesumnjivo najpopularnija društvena mreža današnjice već izvesno vreme smatra se izvorom inspiracije za modne kombinacije. Te, ukoliko želite da budete obavešteni o tome šta se nosi na ulicama ovog leta i upravo ovog trenutka, dovoljno je samo da bacite pogled na profile modnih blogerki, stilistkinja i drugih modnih insajderiki i njihove odevne kombinacije.

U moru modnih trendova koji su popularni ove sezone, izdvojili smo njih pet za koje smatramo da definitivno dominiraju ovog leta, ali smo ih u isto vreme viđali baš svuda na ulicama našeg glavnog grada, kao i na primorju.

Pogledajte o kojim trendovima je reč i proverite da li ih sve već imate u svom garderoberu...

#Teksas uz svaki komad odeće

Odevni komadi od teksasa su bezvremeni, ide uz svaki stil i možemo ga ukombinovati za svaku priliku. Ne postoji dama koja ne poseduje neki odevni komad od teksasa, bilo da su farmerke, jakne, suknje.

#Pletena torba

Pleteni modni dodaci apsolutni su hit sezone i donose dašak leta u svaki vaš stajling.

#Retro haljine

Retro haljine ove sezone su modernije nego ikada ranije. Haljine midi dužine, s dugmićima ili na preklop, obično cvetnog printa, koje odišu retro stilom ovog leta su popularnije i od belih, a sa sobom uvek donose i dašak pariskog šika.

#Komadi iz dva dela

Bilo da je reč o kratkom ženskom odelu ili kombinaciji topića i suknje istog dezena, kompleti su ovog leta popularniji nego ikad.

#Šeširi

Stajliš kombinacija za more, plažu, ali i grad, postala je nezamisliva bez šešira, a one sa stilom znaju da će najbolji efekat postići popularnim slamenim modelom u što većoj formi.

Izvor: cosmopolitan.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/