Gde god prisustvuju - bilo da je to večera sa prijateljima, zvaničan povod, koncert ili sportski događaj Jennifer Lopez i Alex Rodriguez momentalno postanu centar pažnje svih prisutnih - kako zbog svoje harizme, ali dobrim delom i zbog uvek besprekornog odevanja svojstvenog njihovom senzibilitetu. 

Izuzetak se nije dogodio kada su nedavno u Njujorku držeći se za ruku, demonstrirali savršenu modnu koordinaciju - on u odelu bež boje, nadograđenim sa plavom kravatom i braon cipelama, a ona u Gucci karo haljini, oplemenjenoj trendi detaljima. 

Mini haljina, "A" kroja dugih rukava, oplemenjena je crvenim paspulom oko rukava, kragne, džepova i ruba suknje. Mini kreacija prestižne italijanske kuće dodatno je osvežena belom Chanel tašnom, kao i salonkama sa PVC detaljem. 

Pevačica je zaokružila look, avijatorkama crvenih stakala i tako svojoj elegantnoj kombinaciji dala malo street style šmeka. 

apratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/