Duge crne haljine, široki crni džeperi, mantili, crne pantalone - samo zamislite, Angelina Jolie je već sve to ponela! Strani mediji je ističu kao kraljicu all black izdanja, po kojima je poznata još od početka svoje karijere i praktično da nema izuzetka. 

Presedan nije napravila kada se nedavno prošetala Los Anđelesom, skupa sa svojim ćerkama Shiloh i Zaharom, demonstrirajući još jednu varijantu - pretpostavljate u crnoj boji! 

42-godišnja glumica je za ovu priliku izabrala dugu, haljinu midi dužine koja lagano pada i koja je dodatno oplemenjena čipkom u predelu vrata i leđa, kao i diskretnom petljicom takođe, oko vrata.

Vrlo svedena i ženstvena kreacija je nadograđena Christian Louboutin salonkama u boji kože i torbom koju je nosila u ruci. 

U njenoj kombinaciji naglasak je stavljen na konfor, što priznajemo da nije loše, ali čini nam se na Ange ipak zanemaruje svoj stil i osećaj za modu koji se ovakvim izdanjima u nizu sve više i više gubi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/