Latino zavodnica Sofia Vergara već dugi niz godina suvereno gradi svoj stil baziran na: ženstvenim komadima, koji na pravi način otkrivaju njene obline i efektnim detaljima. Iako je ova formula vrlo jasna i lako primenljiva, događa se i da lepa Sofia pogreši... 

To smo mogli da vidimo prilikom jučerašnjeg izlaska u Los Anđelesu, kada je zvezda serije Modern Family "prošetala" diskutabilan outfit. 

Ali krenimo redom...

Duga haljina, rose osnove sa plavim, belim i crvenim prugama je pravi, lagani letnji izbor u kom svaka dama izgleda ženstveno i lepšavo. Međutim, u nadogradnji ove Diane von Furstenberg kreacije, Sofia se opredelila za "teške" sandale na platformu u karamel boji, uparenu sa tašnom iste nijanse. 

Ako nas pitate, a zaista ne želimo da budemo prestrogi, haljina ovakvog modela i senzibiliteta zahteva lagane ravne sandale ili papuče, a ne obuću i torbu koja je primerenije za hladnije vreme i slojevitu garderobu.  

Kako je izgledala Sofia Vergara u haljini Diane von Furstenberg pogledajte na sledećoj strani. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/