Nakon skoro tri godine od kada se pomenuo razlaz sa Benom Affleckom, ovaj potez je ozvaničen, a glumica izgleda kao da je odahnula od konfuzije koja ju je pratila poslednjih meseci. Jennifer je jednostavno blistala.

S obzirom da Jennifer Garner nije poznata po ekstravagantnim izdanjima, da ne govorimo o onim nepriličnim, videti je konačno sa zaraznim osmehom na licu u jednoj izuzetno prefinjenoj toaleti, bio je zaista poseban trenutak, na koji su reagovali svi svetski mediji.

Glumica je izgledala zanosno. 

Crna svilena mini haljina isticala se krojem ana jedno rame, te dugim šlepom. Iako zapravo krajnje jednostavne forme, ovaj model je posedovao neophan glamur za priliku kakva je premijera filma na crvenom tepihu.

U pitanju je akcioni triler pod nazivom Peppermint, u kome Jennifer tumači glavnu žensku ulogu, dok film potpisuje francuski režiser Pierre Morel, poznat po čuvenim naslovima kao što su Taken, From Paris With Love i The Gunman.

Uz krajnje elegantnu haljinu glumica je uparila aksesoare sa srebrnim detaljima u vidu cirkona, tankim narukvicama na obe ruke, te sandalama sa vrtoglavom potpeticom.

Kao i inače, po pitanju beauty sfere, Jennifer se opredelila za što prirodniju varijantu, nude šminku i isfeniranu kosu, sa tek kojim blago uvijenim pramenom.

S obzirom na njenu prirodnu lepotu i taj očaravajući osmeh koji dugo nismo videli, ništa više joj i nije bilo potrebno.

Kako je izgledala Jennifer Garner pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Na sledećoj stranici pogledajte jedno od najlepših izdanja glumice tokom njene karijere:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/