Chloe Grace Moretz na našem modnom radaru nalazi se već izvesno vreme, mnogo pre no što je postala fokus medija zahvaljujući sada već bivšoj ljubavnoj vezi sa Brooklynom Beckhamom.

Njen jedinstven stil mahom se ogleda u kombinaciji casual i elegantnih komada.

Chloe svoju zavidnu liniju ne ističe kratkim suknjama, dubokim dekolteima, niti uzanim modelima haljina.

Komadi koje mlada glumica preferira diskretni su, ali ipak trendy.

Isti slučaj bio je i sa ovom letnjom kombinacijom koju je prošetala na venecijanskom festivalu, ali ovaj put u vrlo upečatljivom izdanju.

Za upečatljivost bila je zalužna magično ljubičasta boja lavande, koja je proglašena vodećom nijnasom za sezonu proleće/leto 2018., ali vrlo mali broj poznatih dama uspeo je ovu boju da iznese na ovako efektan način, dok je većina ovaj predivan ton jednostavno preskočila, potpuno neopravdano, s obzirom da odlično stoji plavušama, baš kao i brinetama.

Odelo u boji lavande koje je ponela Chloe potpisuje britanska dizajnerka Hillier Bartley, koja je sada popularan brend, osnovala pre svega tri godine.

Mlada glumica ovo predivno letnje odelo ponela je u kombinaciji sa jednostavnom belom majicom i decentnim, minimalističkim ogrlicama koje su se odlično uklopile sa sunčanim naočarima refleksnih stakala i tako efektno zaokružila kombinaciju, dok je posban detalj bila Louis Vuitton ručna tašna sa oslikanim motivima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/