Iako ju je W Magazine u periodu kada je otvorila svoj službeni insta profil okarakterisao kao osobu koja možda ima jedan od najpodcenjenijih profila, bio je u pravu, ali sada su se stvari na tom polju ipak malo promenile. Naime, njen profil i te kako je postao prepoznat, omiljen, posebno njen specifičan način na koji ga vodi, kao i sadržaj koji na njemu plasira, a koji pomalo liči na kakav lični dnevnik koji rado deli sa publikom. 

Svojevrsni je to prozor u svet kreative ove oskarovke, njene strastvene ljubavi prema umetnosti i arhitekturi, privatnom životu, nikad viđenim fotografijama iz nekih davnih dana, bilo privatno ili poslovno, ali i raznih humorističnih kao i ozbiljnih sugestija na aktualnosti. Našlo se tu i nekoliko rođendanskih čestitki koje je uputila kolegama, ali i random fotografija glumaca koje ona lično voli i ceni.

Ono što je neizostavno u celoj priči jeste da se Diane konstantno šali na sopstveni račun. 

Iako je od otvaranja profila, što je bilo sredinom maja 2015. godine, objavila tek preko 200 postova, njen instagramski nalog zavolelo je i odlučilo pratiti preko 330.000 ljudi koji s nestrpljenjem čekaju njenu sledeću objavu i s čime će ih iznenaditi. Pa, ako volite malo drugačiji pristup, kvalitetni humor i malo neuobičajan uvid u život neke osobe iz javnog života, onda biste svakako trebali obratiti pažnju i zapratiti profil Diane Keaton - holivudske ikone neuništive karijere.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/