Kardigan je dugo bio smatran za jednu od najobičnijih stvari koju ste mogli da obučete, ali nakon što ih je plasirala Miuccia Prada i još desetak njenih kolega, postali su jedan od omiljenih komada među milionima kupaca. Ključ kada je kupovina ovog IT komada u pitanju leži u tome da se odlučite za nešto veći model, onaj koji poseduje oversize kroj i ne prati liniju tela.

Međutim, uvek su poželjni krojevi koji prate liniju tela i čine figuru još zavodljivijom, ali to svakako nije nešto šta biste trebali da imate na umu prilikom izbora kardigana.

Elle favorit kada je u pitanju kombinacija je svakako ona u kojoj kardigan nosimo preko maksi haljina koje smo nosili i tokom leta.

Svakako prilikom izbora ovog komada garderobe treba biti obazriv kod materijala, jer niko ne želi onaj peckav osećaj kada kožu dodirne poliester. Dakle vuna i mešavina sa pamukom ili viskozom je uvek dobra ideja.

Predstavljamo vam nekoliko najzanimljivjih modela koji se veoma lako mogu uklopiti u vaše svakodnevne kombinacije:

BALENCIAGA

ALESSANDRA RICH

VALENTINO

TWIN-SET

Omiljeni komad jeseni nosimo ove sezone u 4 TOP modela

Tekst: Igor Jagić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/