Možda niste primetili ali ovih dana na ulicama Milana i Pariza dešava se rijaliti Keeping Up with Kendall and Bella

Ove dve, ako smemo da primetimo trenutno najpoznatije manekenke na svetu (tu negde je i Kaia koja većinom šeta sama ili sa mamom) ne odvajaju se dok traje FW, a njihovi izlasci po običaju podrazumevaju dosta fotografa u pratnji, litre vina, neon boje i jaku šminku.

Moćan modeling duo sinoć je tako uskladio svoje narandžaste outfite na putu ka američkoj ambasadi zarad još jedne stylish afere. 

Devojke su sa čašama Rosea u rukama (malo drame neće škoditi!) izgledalo senzacionalno i vrlo moćno, kao da izlaze sa najbolje žurke na svetu koja se upravo završila ili ima tendenciju da se preseli na ulice.

Bella je izgledala vrlo prefinjeno puštene kose i rumenih obraza, odevena u zatvorenu na kopčanje midi haljinu s nabranim delom oko stomaka i kragnom u pačvork teksturi. Ljubičasto-crvene cipele ispratile su kragnu i rukave, dok je na ramenu visila mikro tobra od crvene kroko kože. Nasuprot njoj, Kendall je imala svetlucavu, takođe narandžastu haljinu na jedno rame, asimetrične ivice koja je izdužila njenu figuru još više. Ovu kreaciju potpisuje Alexandre Vaulthier.

Skupljena kosa i sjajan beauty look kože sa smeđom senkom i usnama u boji kože već neko vreme je pečat mlade Kendall. 

Ipak ako smemo da primetimo, Bella je ovde izgledala zanosnije. Možda zbog ladylook efekta, ali i činjenice da joj ovakva frizura kao i stil i te kako stoje! 

Pa zar vam one ne izgledaju kao milion dolara? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/