Jedan od top događaja Njujorka na pragu jesenje sezone, svakako je početak nove sezone Njujorškog baleta koji po običaju prati glamurozna gala. Ovaj event već neko vreme služi zvezdi serije Sex and the city da galu pretvori u modni show. Unazad nekoliko godina SJP je najbolje odevena zvanica gale NYC baleta pa je shodno tome i sada bila u fokusu, izgledajući vrlo efektno i upečatljivo.

U pratnji supruga Matthew Brodericka, Sarah se pojavila u dramatičnoj crvenoj haljini.

Polumatiran saten dodatno je doprineo da raskošna haljina u vatrenocrvenoj boji izgleda imponzantno. Naravno, i sam kroj haljine.

Naime, SJP je izabrala vrlo neobičan model sa V izrezom, strukiranim gornjim delom i nabranom puf suknjom koja je padala asimetrično u poluzgužvanom obliku otkrivajući noge glumice.

Efektan detalj bili su i faltirani crveni kraći rukavi ispod kojih su se videli duži u prozirnom tilu. Ni leđni deo nije zaostajao po atraktivnosti - iako zatvorena, zahvaljujući prozirnom tilu, leđa su se u potpunosti videla.  U sferi obuće SJP je išla na proverenu formulu izabravši crvene salonke u stilu Dorothy iz Oza. 

Beauty je bio u stilu SJP s akcentom na sivkastim smokey eye očima, nude ružu i kosom stilizovanom u niski rep, namešten da pada ravno na desno rame.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/