Pored brojnih zvanica iz sveta poznatih koji su prisustvovali prikazivanju Chanel kolekcije za proleće/leto 2019., posebno se istakla američka glumica koju inače nismo imali prilike da viđamo na Nedeljama mode. Pamela se pojavila u outfitu nežnih tonova krem i bele. Košulja sa istaknutim detaljima u vidu kragne i predelu oko kopčanja upasna je u suknju dužine iznad kolena i prepoznatljive Chanel bukle tkanine.

Izgled je zaokružen mantilićem sa takođe Chanel potpisom, te isto tako prepoznatljivm salonkama i tašnicom ove čuvene francuske modne kuće.

Poseban french detalj bile su sunčane naočare kružnih stakala, te blago razbarušena kosa u talasima a la Brigitte Bardot. 

Pamela Anderson postigla je prepoznatljiv damski look, ali u pariskom maniru, kako uostalom i dolikuje lokaciji na kojoj je se nalazaila u muzeju The Grand Palais, gde je održana još jedna nesvakidašnja Chanel revija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/