Posle opravdane pauze od javnih obaveza (podsetimo se: rodila je treće dete), Kate je juče prisustvovala otvaranju V&A Photography Centre u Londonu gde se svojski potrudila da bude ubedljivo najfotografisanija ličnost manifestacije. 

Zahvaljujući fenomenalnoj kreaciji Erdem brenda, sve oči bile su uprte u njenu razdraganu pojavu. 

U daljoj analizi, nećemo skrivati oduševljenje, jer primetili smo da poslednjih godinu dana, Kate kao da je upala u stilsku krizu i modnu dosadnjikavost. Ipak, sinoćnim pojavljivanjem, dokazala je da i te kako uspeva da se vrati na pravi modni put, dostojan IT cura.

Blago talasaste kose i šminke u braon nijansama, brineta je upotpunila prelepu haljinu, spuštenih ramena luksuznog brenda Erdem. Pepito dezen, u potpunosti odgovara jesenjoj sezoni, ali i kroj koji je maksimalno istakao vojvotkinjinu vitku figuru.

Samu kreaciju čiji je gornji deo uzak, sa 3/4 rukavima, te se kopča se različitim dugmićima nalik broševima krasi u suknja "A" forme. 

Ljubičasti kaiš oko struka svoj pandan je našao sa salonkama i torbicom u istoj boji koji, koji su kao dominantni dodaci izdanja, maksimalno nadogradili kompletan look. 

Vidno raspoložena i elegantna Kate je blistala u svakom pogledu i podsetila nas još jednom zašto je ona i dalje velika ikona stila. 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Kate Middleton u veličanstvenoj haljini brenda Erdem.