Tokom njenog prvog putovanja u Afriku, prva dama Amerike imala je ekskluzivan intervju za ABC, tokom koga je između ostalog komentarisala #MeToo pokret.

"Podržavam žene i neophodno je da se njihov glas čuje. Međutim, isto tako treba da podržimo i muškarce. Stojim uz žene, ali neophodno je da se prilože dokazi. Ne možete samo jednostavno izjaviti da vas je neko uvredio na seksualnoj osnovi, maltretirao na taj način ili napao, jer mediji to mogu da zloupotrebe i linčuju ljude, prenoseći neproverene informacije, a to nije ispravan način. Nije u redu" , objasnila je Melnia.

Njena izjava usledila je nakon političke afere vezane za priču o Brettu Kavanaughu, vrhovnom sudiji optuženom za seksulane napade od strane brojnih žena. Brett je nakon FBI istrage vezane za ove optužbe, ipak od Senata dobio dovoljan broj glasova i postavljen je na mesto vrhuvnog sudije.

Više o ovoj temi, ali i mnogim drugim zanimljivim i intrigantnim pitanjima, Melania je odgovorila u sklopu ovog ekskluzivnog intervjua, čije se prikazivanje sa nestrpljenjem iščekuje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/