Nedavno, šarmantna Meghan opet je šarmirala britansku ali i modnu, svetsku javnosti kada se pojavila u fenomenalnoj kožnoj suknji Hugo Bossa, zagasito zelene boje, malo dubljeg struka i dužine tik ispod kolena koju je uparila sa Markle’s & Other Stories bluzom u sličnom tonu. 

Ovakav način stilizacije, uticao je na mnoge dame širom sveta, pa i na njenu dobru drugaricu, glumicu Priyanku koja je u utorak prilikom izlaska iz svog hotela u Njujorku, izabrala skoro istu odevnu kombinaciju kao Meghan. 

Naime, zanosna glumica je u kožnu suknju pencil modela, uparila sa svilenom bluzom brenda Akris i dodatno ju je nadogradila Stalvey tašnom. 

Razlika je samo u boji  - Priyanka je blistala u crvenom kompletu, dok je Meghan izabrala zelenu boju, ali modeli, kao i elegantan utisak koji izdanje ostavlja je bio identičan. 

Dakle, naše drage Elle dame, za efektan poslovni izgled: kožna uska suknja, svilena košulja i salonke sigurno rešavaju svaku modnu dilemu! 

A podsetimo se kako je izgledala Vojvotkinja od Saseksa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/