Dok većina pripadnika kraljevskih porodica putuje na zvanične turneje privatnim jet letovima, Meghan i Harry nisu kao sav royal svet, već više nalik običnom stanovništvu koje koristi redovne avio economy i business letove.

Naime, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa jutros su rano na aerodromu u Sidneju uslikali paparaci. Na opšte iznenađenje svih, bez spektakularnog dočeka, mladi bračni par delovaoje krajnje opušteno i nasmejano. 

Tome u prilog ide i činjenica, koja je upravo potvrđena, da je Meghan u drugom stanju i da trenutno omiljen royal par očekuje bebu na proleće. 

Za dugo, prekookeansko putovanje, princ Harry je izabrao siv polo džemper i farmerice, te odlično koordinirao sa ležernom kobinacijom koju je odenula njegova draga izabranica. 

All black anasambl kod Meghan činili su rolka, skinny jeans i udobne Sarah Flint salonke, dok je celokupni look vojvotkinja zaokružila kaputićem ravnog kroja sa zanimljivim bordo reverima koji su kompletnom izdanju dale taj retro momenat, podsećajući na modu osamdesetih godina 20. veka. 

Njena spontanost se ogledala u osmehu koji nije skidala sa lica, kao i u tome što je nosila fascikle u ruci, tako netipičan segment za kraljevsko ponašanje. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala buduća mama Meghan Markle: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/