Jesen je predivna i mnogima je omiljeno godišnje doba, ali nas uvek dovede u isti problem - temperature su naprosto nemoguće! Taman smo mislili da je kraj leta i da se više nećemo "kuvati" u dva popodne, ali onda smo upali u situaciju da se budimo sa samo 10, a popodne nas "napadne" 22 stepena.

Što se temperature tiče, ne možemo ništa da uradimo, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da naučimo da se oblačimo slojevito, i to poput eksperta!

Predstavljamo vam 5 kombinacija osmišljenih tako da odeću sa sebe ne morate da skidate, već da to bude optimalana razmera prijatnosti, bilo da je vruće ili hladno.

1. Majica i prsluk

Prsluci mogu da izgledaju i grozno i fantastično, ali ako odaberete prsluk-mantil ili prsluk-sako, uvek ćete izgledati sređeno. Ispod njega možete da nosite deblju ili lakšu pamučnu majicu, a možete i da se odvažite na laganu rolku ili pletenu bluzu. Ako ne volite da nosite prsluk raskopčan, rešite to lepim pojasom.

2. Košulja/haljina i džemper

Ne morate da se zadržate na jednom modelu džempera i tipičnoj beloj košulji - to može da bude i košulja sa printom uz neki kardigan. Lepo će izgledati i romantična cvetna haljina preko koje ćete "nabaciti" džemper, koji kasnije lako skinete ako vam je vruće. Predlažemo da obučete i najlonke - najlepše će izgledati neke deblje. S obzirom na to da je predlog midi haljina, tokom hladnog jutra će vam hulahopke zaista grejati noge, a popodne ako temperature dođu i do 20 stupnjeva, najlonke jednostavno možešte da skinete. Ovakva kombinacija će odlično izgledati uz ravne čizme, a još aktuelniji izbor su gležnjače na štiklu.

Ostatak teksta pročitajte OVDE