Rania od Jordana odavno je sinonim za besprekornu eleganciju i sofisticiranost - kombinuje trendi odela sa tradicionalnim motivima svoje zemlje, ljubiteljka je salonki i svedenih modela torbi. 

Međutim, u poslednje vreme primetili smo kako bira kreacije koje su nalik jedna drugoj i pri tome koristi palete nežnijih boja, kao što su svetloljubičasta, bela, nežno ružičasta. 

To je doprinelo da mnogi modni kritičari prokomentarišu kako jordanska kraljica ostavlja utisak jednoličnosti i monotonije, bez obzira na činjenicu da je još uvek među najbolje odevenim damama iz royal sveta.

Naime, na jučerašnjem prijemu švedskog kraljevskog para, Rania je izabrala midi haljinu luksuznog brenda Ralph & Russo. Nežna, ružičasta kreacija sastojala se od košulje sa mašnom oko kragne i plisirane suknje. 

Širokim pojasem lepa kraljica je istakla struk dok je cipelama na visoke potpetice, kao i pismo-tašnom upotunila outfit. Ovakvu stilsku formulu Rania je već nekoliko puta isprobala, čak nedavno smo je videli u sličnoj - Kraljica Rania u fantastičnoj prugastoj haljini osvežila stroga royal pravila,te samim tim možda nagovestila i stilsku krizu?

Nećemo biti prestrogi, već ćemo sačekati još malo i videti u kom modnom pravcu ide kraljica i na koji način namerava da popravi utisak, ali kreacije intezivnijih boja, cvetnog ili animal dezena bi sigurno unele pozitivne promene kod nje. 

Na sledećoj stranici pogledate kako je izgledala Kraljica Rania, kao i njene prethodne kreacije koje su veoma slične najnovijoj. 

PageBreak

Na dočeku kraljevskog para iz Švedske, Rania je izabrala midi haljinu luksuznog brenda Ralph & Russo.

Sredinom septembra, prilikom prisustvovanja manifestaciji u organizaciji Jordan River Foundation, iskoristila je proveren metod - midi dužina, košulja, salonke i mini torba. 

Dok je na dočeku austrijskog premijera u aprilu, izabrala takođe ovaj stilski recept. 

Rania?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/