U pratnji stilistkinje i prijateljice Elizabeth Stewart, Julia Roberts prisustvovala je dodeli InStyle nagrada u Los Anđelesu, opredelivši se za kombinaciju identičnu Elizabethoj. 

Naravno, ovakav izbor garderobe nije bio slučajan, jer su definitivno skrenule pažnju na sebe, izgledavši pomalo smešno i neozbiljno.

Komplet u boji jorgovana, dobio je svoje "pojačanje" u vidu ružičaste košulje i ravnih belih cipela, kojima su dame zaokružile odevnu celinu. 

Međutim, iste kombinacije u paru, oduvek su bile podložene diskusiji i kritici, ali mi ipak prelepoj Juliji dajemo veliki plus za hrabrosti, kao i njenoj harizmi koja sa godinama sve više izbija na površinu.

Ono što je najveći problem po pitanju ovog izdanja, jeste Julina upadljiva mršavost, koju je glumica baš nedavno objasnila, te je odelo prakitčno visilo na njoj.

Takođe kombinacija ovog odela zaista predivne nijanse sa puštenom, tršavom kosom i velikim naočarima sa crnim ramom, te aksesoarima u vidu glomaznih oksfordica sa neobičnom petom, te tašnicom tirkizno-plave boje sa zlatnim lancem?

Nikako, nikako i nikako.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/