Na losanđeleskoj premijeri bigrafske drame Boy Erased u kojoj Nicole tumači vodeću žensku ulogu, glumica se pojavila u njenom, već standardnom glamuroznom izdanju.

Haljina načinjea od svetlo ljubičastih šljokica, isticala se prvenstveno svojim metalik odsjajem, što je sasvim prihvatljiv model za jednu svečanu, večernju priliku.

Međutim, ova poprilično upadljiva haljina isticala se i onim što bismo mogli nazvati nad-haljinom.

Nad-haljinu je činio transparentni model od brušene bele svile, na kome su u gornjem delu dominirale sitne aplikacije u vidu cvetića, dok su se rukavi isticali blagim puf volumenom i  sitnim printom žućkaste boje.

Ovaj neoptrebno načičkan model zaokružuje donji deo haljine u vidu našivenog dela u formi plisea, što haljini finalno daje izgled zavese.

Model dolazi iz kolekcije proleće/leto 2019. nemačkog dizajnera Markusa Lupfera sa londnoskom adresom, čiji su modeli poznati po lepršavim, ženstvenim krojevima i zanimljivim printovima, a nose ih brojne poznate ličnosti od Nicole, preko Beyonce. Olivie Palermo do Katy Perry.

Ipak, kada je ovaj model u pitanju, diajner je ipak omanuo. Više može biti više, ali u ovom slučaju je jednostavno previše.

Kritiku upućujemo i Nicole, koja bi mogla za promenu da razmisli o trendu minimalizma, koji bi njenoj skladnoj figuri stajao više nego odlično i ne bi joj dodavao godine, kao što je slučaj sa ovom prenaglašenom kreacijom.

Kako je izgledala 51-godišnja glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Tekst: M.B.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/