Jesenja i zimska sezona u našim će ormarima stvoriti novu garderobu koju će krasiti raskoš trendova, krojeva, tekstura i boja.

I dok će se trendovi menjati iz godine u godinu, baš kao i najpoželjniji krojevi, najpopularnijim teksturama i bojama vraćamo se svake godine s prvim jesenjim danima.

I dok će se upečatljive teksture pronaći u delikatnoj čipki, elegantnoj svili, sofisticiranom baršunu i mekom pletivu, modne kuće, dizajneri i brendovi u svojim će se jesenskim i zimskim kolekcijama uvek vraćati svestranim neutralnim tonovima i raskošnim nijansama poput boje kamilje dlake i boja dragog kamenja.

Uz crnu i belu kao klasike koji nikad ne izlaze iz našeg ormara kada je o bojama reč, siva je boja koja donosi njihov savršeni spoj i stvara jednako svestrane komade. Praktičnija od bele i nežnija od crne, siva boja izbor je koji će savršeno laskati svakom jesenjem i zimskom ormaru i stilu.

Između omiljene crne i bele, smestili su se neutralni tonovi sive boje koji će u vašu jesenju i zimsku garderobu uneti bezbroj različitih autfit ideja i kombinacija. Ako je suditi prema jesenjim i zimskim kolekcijama high street brendova, ali i jesenjim kombinacijama popularnih trendseterki, siva boja obeležiće još jednu hladnu sezonu u koju smo polako zakoračili.

I ove sezone naša ljubav prema sivoj boji započela je sa sivim blejzerom.

Na samom početku sezone sivi blejzer prebacili smo preko omiljene letnje haljine i stvorili savršenu kombinaciju za prelazno razdoblje. S prvim kišnim danima prozračne komade ispod sivog blejzera zamenili smo omiljenim sivim pletivom. Svestrani sivi blejzer spojen s elegantnim poslovnim pantalonama u istoj nijansi sive stvorio je novo sivo odelo koje je prešlo granice poslovne garderobe i postalo jedan od omiljenih komada unutar ormara poznatih trendseterki i njihovih ležernih i trendi kombinacija.

Osim što su osvojile naše omiljene komade, nijanse sive boje još jednom su se istakle kao najsvestraniji neutralni izbor koji će odlično izgledati u kombinaciji sa apsolutno svim bojama i printovima. Od jarke žute i crvene boje do bogatih tonova dragog kamenja i zemljanih tonova, od grafičkog tačkastog i prugastog printa do raskošnih cvetnih motiva, siva boja će se lako složiti sa svakim komadom iz garderobe za hladnu sezonu i savršeno nadopuniti neočekivano razigranu jesenju i zimsku paletu boja i uzoraka.

U nastavku vas čeka nekoliko jednostavnih i efektnih ideja kako u narednim nedeljama nositi sivu boju pronašli smo na uličnoj modnoj pisti.

View this post on Instagram

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/