Prelepa Zoë Kravitz zablistala je sinoć na LACMA Film + Art Gala događaju održanom u Los Anđelesu.

Iako je 29-godišnja glumica zašravo igrala na sigurnu kartu klasičnog kroja u vidu elegancije a la mala crna haljina, ipak je sve u vezi ovog modela pomalo drugačije i svakako upečatljivije.

Ova ravno krojena koktel haljinamaksi dužine, prvenstveno se isticala takozvanom Bardot dekolte linijom tj. spuštenim ramenima, modelima bluza i haljina koje je preferirala čuvena Brigitte Bardot.

S obzirom da i Zoë poseduje praktično izvajane ključne kosti, jasno nam je zašto je u fokusu baš ova off shoulder varijanta, koja pritom izgledabaš toliko dobro.

Besprekorno ukrojena sileuta koja ističe ženstvene crte tela, dolazi iz modne kuće Gabriela Hearst, a poseban detalj su svakako tufnice koje su na ovoj teget, satenskoj haljini istaknute u vidu aplikacija koje podsećaju na sitne bele bisere.

Wooow efekat tako je postignut u svakom segmentu ovog predivno elegantnog modela, koji se ističe i činjenicom da je poprilično bezvremenski.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia