Nakon poprilično zvezdane karijere duge tri decenije, tokom kojih je dobila dva Oskara, tri BAFTA nagrade i dva Zlatna Globusa, Emmi Thompson uručeno je priznanje i od engleske kraljevske porodice, koje poseduju i njene ništa manje velike koleginice, kao što su Joan Collins, Helen Mirren i Judi Dench.

Za ovakav svečani događaj upriličen naravno u Bakingemskoj palati, očekivali bismo maksimalno elegantno izdanje, koje podrazumeva prvesntveno klasiku u vidu odela sa pnatalonama ili suknjom ili pak i haljinu, ali svakako u kompletu sa cipelama.

Međutim, velikoj Emmi ovakve trivijlanosti u 21 veku ne predstavljaju baš nikakvu važnost, u čemu je naravno podržavamo.

A, da ne bi trebalo ni da predstavljaju nešto važno, goovri upravo glumičin stajling, koji izgleda i dalje vrlo elegantno i svečano, iako je tamnoplavo odelo upotpunjeno klasičnim Sam Smith belim patikama.

Dozu sportskog vajba zaokružio je i bedž na reveru sakoa, asocijacije The Fawcett Society koja se bori za prva žena i jednakosti među polovima.

Čitav look upotpunjen je glumičinom ništa manje smelijom frizurom, a to je kratka zalizana seda kosa.

Go, Emma!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/