Obe fotografije su delo fotografa Chrisa Jacksona, koji je uspeo da prikaže jednu nasmejanu porodicu u idiličoj jesenjoj bašti. 

Na kompozicijama princ od Velsa sedi okružen svojim najbližim članovima porodice - sinovima Williamom i Harryem, snajama Kate Middleton i Meghan Markle, unucima George, Charlotte i Louis te suprugom Camilom koja sedi pokraj njega. 

Prva slika je bila rezervisana za malo formalniji momenat - svi članovi čuvene porodice gledaju u kameru, veoma su zvanični i odmereni, dok je druga mnogo opuštenija i prirodnija a na njoj nema osobe koja se ne smeje, čak je i malecki Louis u pokretu i kao da želi nešto da poruči fotografu.  

Zanimljivo je, da se o jednom momentu posebno vodilo računa, naime, svi su obučeni u plavo-bele nijanse i kombinacije, ne bi li portert izgledao elegantno i svedeno, a opet moderno.

Naravno, dve dame su opet bile  u fokusu - razdragana Kate u haljini na tufne Alessandre Rich i eleganta Meghan koja se opredelila za pripijenu belu Givenchy haljini, sa diskretnim kaišem oko struka. 

Moramo da spomenemo da su ovo prve fotografije objavljene u javnosti princa Charlesa sa njegovom najužom familijom. 

Na sledećoj stranici pogledajte fotografije: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/